nominatie klantvriendelijkse handelaar van Kapellen

handelsgids nominatie

Op maandag 26 februari werden alle handelaars uitgenodigd die genomineerd waren als klantvriendelijkste handelaar in hun gemeente, waaronder garage Gwijde. Het was een talrijke opkomst van verschillende gemeentes zoals Beerse, Brasschaat, Brecht, Deurne, Essen, Grobbendonk, Hoogstraten, Kalmthout, Kapellen, Lille, Malle, Merksplas, Olen, Rijkevorsel, Schoten, Stabroek, Vosselaar, Wommelgem, Wuustwezel en Zandhoven bekend gemaakt en gehuldigd. William Boeva was de gastheer van de avond en zorgde voor de nodige ‘Komedie’.

Hoe heeft garage Gwijde hun nominatie ontvangen?

Al onze klanten hebben bij een bezoek aan onze garage een deelnemingsformulier ontvangen van onze lente actie en eindejaars actie.  Met dit deelnemingsformulier kunnen zelf online meedoen met de actie, helemaal niet moeilijk een paar klikken en je bent erdoor.  Ze geven ons dan positieve reacties en zelfs tips!  Heel tof om deze te lezen, zeker omdat we eruit kunnen leren en ook zien dat onze klanten onze moeite toch weten te waarderen.  Iedereen van heel ons team doet elke dag hun best om zo goed mogelijk iedereen te helpen en ja soms loopt het eens verkeerd, toch menselijk nietwaar?

Hoe is het verder gelopen met de nominatie?

We hebben ons laureaat ontvangen met veel trots mogen ontvangen van William Boeva.   Van al de handelaars in Kapellen zijn we op de 4 de plaats gekomen.  Benieuwd wie eerst is geworden?

1ste plaats Busy lizy, 2de plaats Nice to Frame, 3de plaats Carwash de Sterre, 4de plaats Garage Gwijde.

Een 4de plaats van al de handelaars is ook zeker nog om trots op te zijn, zeker als we weten dat we de enigste garage waren.  

We hebben dan ook nog een mooie diploma mogen ontvangen waarbij officieel ons resultaat is bekend gemaakt, een klanttevredenheid van 8.95/10.  Wij zijn ook tevreden.

Wat gaat er nu gebeuren?

We gaan gewoon verder, we zijn terug gestart met onze nieuwe lente actie.  Wie een deelnemingsformulier wenst krijgt deze automatisch bij een bezoek aan onze garage.


Je ziet garage Gwijde doet hun uiterste best, hun familiale aanpak is zo uniek dat waardoor ze zeker volgend jaar weer hopen op een volgende nominatie.  Jullie 10 /10 zal daar zeker voor zorgen.  En wie weet zijn jullie daarna ook nog een winnaar van de acties.